Endometriose

Aalborg Akupunkturklinik

RAB-Registreret medlem af Praktiserende Akupunktører

Tlf: 29272528Jeg er 21 år gammel og har haft endometriose i omkring 8 år og har haft diagnosen i 5 år.


Jeg har døjet meget med smerter i forbindelse med min cyklus, men da jeg begyndte ved Per, var det blevet så slemt, at jeg havde kroniske smerter og intet kunne. Jeg var desperat og akupunktur føltes som den sidste udvej.


Jeg havde ikke for høje håb, men allerede efter første behandling, begyndte jeg at få det bedre.


Jeg mærker på nuværende tidspunkt kun til det én dag om måneden.


Per er utroligt kvalificeret, dygtig og professionel, samt vældig forstående over for sygdommen. Klinikken er lys og imødekommende, der er altid pænt rent og det er et rart miljø at komme og være i.


Jeg vil klart anbefale klinikken til andre endometriose patienter, men også alle andre, jeg er sikker på at de vil kunne finde hjælp her.

- Eline Rindal 


Eline Rindal

Naturmedicin til endometriose


Min 100% naturlige kombination af blid akupunktur og kostvejledning behandler den egentlige årsag til endometrio. Dette giver en langsigtet lindring uden injektioner eller andre farmaceutiske midler

Klinikkens unikke sammensætning af akupunkturbehandling virker på alle de symptomer der er ved endometriose, herunder:

  • Smerter i forbindelse med sex
  • Smerter i forbindelse med ægløsning
  • Smerter før og under menstruation
  • Udpræget træthed
  • Kraftige og/eller uregelmæssige blødninger
  • Barnløshed
  • Oppustethed
  • Diarre, forstoppelse, kvalme m.v.
  • Smertefuld Vandladning og afførring under menstruation

Hvorfor klinikkens naturlige virker så godt på endometriose

Jeg diagnosticerer og behandler grundårsagen

Behandlingen går ud på diagnosticering og behandling af den faktiske hovedårsag til din endometriose. Det er derfor, jeg har hjulpet så mange med at overvinde sygdommen, når andre terapier ikke har fungeret. Selv dem med en lang familiehistorie af endometriose har oplevet betydelig lindring.

Behandlingen vækker din krops naturlige helbredende system

Selvom du måske er blevet overbevist om, at der ikke er noget at gøre ved din endometriose, og det ikke er noget, din krop selv kan regulere, er det muligt for den igen at tage kontrol over dine hormoner og løse endometriose naturligt. Din krop er selv i stand til at reparere årsagen til din endometriose og selv regulere dine hormoner. Den har blot brug for den rigtige støtte, og det kan min terapi give dig.

Jeg fokuserer på, hvordan du har det

Hos mig er du mere end blot en patient med en diagnose, jeg fokuserer på dig som person, jeg lytter til dig, på din historie og hvordan du har det.

Hvordan føler du din hormon-ubalance? Hvordan er dit energiniveau? Tænker du klart? Har du problemer med vægten? Er din hud sund og har den den rette glød? Her ligger mit fokus, - ikke på unødvendige tests og tidskrævende undersøgelser.


Jeg har en anden tilgang end din læge

Din læge kan have fortalt dig, at medicin er det eneste svar, eller at du bare skal leve med din endometriose og ledsagende symptomer. Det betyder ikke, at der ikke er andre muligheder. Det betyder bare, at din læge er løbet tør for ideer, eller at der ikke findes konventionelle behandlinger, der hjælper. Min erfaring er, at folk, der ikke reagerer godt på konventionel behandling, ofte reagerer meget godt på mine naturlige behandlinger.

Jeg holder det enkelt, og resultaterne er hurtige

At løse den hormonelle ubalance, der forårsager endometriose, behøver ikke at være svært eller tage lang tid. Enkel målrettet livsstil og kostændringer sammen med mine målrettede naturlige terapier er en meget klar og præcis måde at løse problemet på, og patienter ser ofte forbedringer i symptomer inden for DAGE, ikke uger eller måneder.

Klinikkens tilgang omfatter ALTID stressreduktion

Stress er ofte en vigtig komponent ved endometriose. Det tager klinikken sig af, jeg lærer dig meget enkle måder at forbedre din søvn og afslapning på. Dette vil understøtte din krops naturligt helbredende system, så det bliver nemmere for dig at opnå en naturlig sundhed.

Copyright © All Rights Reserved Aalborg Akupunkturklinik 2018