Migræne-hovedpine

Aalborg Akupunkturklinik

RAB-Registreret medlem af Praktiserende Akupunktører

Tlf: 29272528Naturmedicin til migræne/hovedpine


Min 100% naturlige kombination af blid akupunktur og kostvejledning behandler den egentlige årsag til migrænehovedpine. Dette giver en langsigtet lindring uden injektioner eller andre farmaceutiske midler

Klinikkens unikke sammensætning af akupunkturbehandling virker på alle typer af svær hovedpine og migræne, herunder:

  • Hormonel migræne
  • Cluster hovedpine
  • Visuel migræne
  • Daglig migræne
  • Stress-relateret migræne
  • Migræne med kvalme og opkast
  • Kronisk spændingshovedpine
  • Migræne med aura
  • Behandlingsresistent migræne

Hvorfor klinikkens naturlige migrænebehandling virker så godt

Jeg diagnosticerer og behandler grundårsagen

Behandlingen går ud på at finde og løse den egentlige hovedårsag til din migræne. Derfor har så mange patienter opnået lindring med mine terapier, selv om andre terapier ikke fungerede for dem. Selv patienter med en lang familiehistorie af migræne eller migræne, der kun reagerede på den mest kraftfulde medicin og behandlingsmetoder, har jeg oplevet betydelig, endog permanent lindring.

Behandlingen vækker din krops naturlige helbredende system

Selvom du måske er blevet overbevist om, at der ikke er noget at gøre ved din migræne, og at din krop har givet op, er det muligt at gøre noget ved din migræne. Det er fordi, din krop ved hvordan den skal regulerer sig selv. Den har bare brug for den rigtige støtte. Din krop kan producere sine egne antiinflamatoriske stoffer og smertestillende midler, og er fuldt ud i stand til at selvregulere egne hormoner. Klinikkens terapier hjælper din krop med at gøre disse ting mere kraftfuldt og konsekvent.

Jeg har en anden tilgang end din læge

Din læge kan have fortalt dig, at du skal lære at leve med din migræne eller at "det er så godt, som det kan blive". Det betyder ikke, at der ikke er nogen behandling. Det betyder bare, at din læge er løbet tør for ideer, eller at der ikke er konventionelle behandlinger tilgængelige. Klinikkens erfaring er, at folk, der ikke reagerer godt på konventionel behandling, ofte reagerer meget godt på klinikkens naturlige tilgang.

Jeg holder det simpelt

At lindre din migræne behøver ikke at være svært. Enkle målrettede livsstils-og diætændringer sammen med mine målrettede naturlige terapier er en meget klar, kortfattet, gennemprøvet måde at hjælpe din krop med at løse dit migræneproblem på.

Anbefaling af Maria:

Jeg har tidligere haft problemer med migræne, hvilket resulterede i, at jeg tog smertestillende tabletter, for at dulme smerterne. Løbende har jeg opsøgt egen læge og fysioterapeut, som ikke har kunnet konkludere andet end, at jeg var spændt op i skuldrene, som dermed trak op i hovedet. På trods af skræddersyede øvelser, mindskede dette desværre ikke smerterne. I min søgen efter lindring af smerterne, forsøgte jeg mig med akupunktur. Dette viste sig at være den behandling som jeg åbenbart havde brug for. Jeg har sidenhen ikke mærket noget til smerterne, hvorfor jeg klart kan anbefale behandlingen til andre.

 

Mvh Maria

Copyright © All Rights Reserved Aalborg Akupunkturklinik 2018