Myggestik

Aalborg Akupunkturklinik

RAB-Registreret medlem af Praktiserende Akupunktører

Tlf: 29272528
Træt af myg? To stik skræmmer blodsugerne væk

Så du udsendelsen på TV2 Nord Salto mandag d. 14.05.18

ellers se den her
https://www.tv2nord.dk/artikel/traet-af-myg-stik-skraemmer-blodsugerne-vaek

Undgå myggestik

Gå foråret/sommeren i møde uden gener fra myggestik med akupunktur hos fagmanden


Er du plaget af myggestik hele sommeren, bør du overveje at få en forebyggende behandling mod myggestik med akupunktur. Siden 1999, hvor jeg udviklede denne kur mod myggestik, har jeg behandlet tusindevis af patienter mod denne plage. Jeg har undervist adskillige akupunktører verden over i denne teknik, der kom sågar en kollega helt fra Australien for at blive indviet i denne behandlingsform.


Behandlingen består udelukkende af akupunktur, ingen medicin eller kemikalier. Akupunkturbehandlingen mod myggestik reducerer det kløende udslet, som der opstår efter myggestikket. Mange bliver end ikke stukket af myg efter behandlingen.


Du kan for kun 450,- kr. blive fri for myggeplagen i år. Der er tilmed behandlingsgaranti på behandlingen, virker den ikke som den skal, er det gratis resten af året for efterfølgende behandling mod myggestik.


N.B. Virker behandlingen ikke efter hensigten, kan du ikke genbestille en ny tid på min online booking, der er du nød til at ringe til mig på tlf. 29272528.


Pris  - kun 400,-kr. 
Læs om hvordan Ellen Bjørnager fra Ry har fået det efter behandling mod myggestik hos Aalborg Akupunkturklinik


Så tog jeg turen igen fra Ry til Ålborg for en ti minutters behandling for myggestik. Det er vist tiende år i træk. Der er en tid før jeg tog turen og en tid efter. Tiden før var med plagsomme myggestik der voksede og blev betændte med deraf følgende behandling med penicillin og besøg på skadestuer. Feriedage der blev brugt på, at undgå butiksbesøg eller social samvær for ikke at vække andre menneskers væmmelse over at se mine betændte kæmpesår på ben og arme. Tiden efter mine ture til Ålborg er en kæmpe befrielse fra disse faktisk ydmygende og smertefulde oplevelser. Nuvel kan jeg få et myggestik af og til, men reagere på dem som de fleste andre mennesker. En glæde og en frihed til blot at være med. Et enkelt år glemte jeg at komme forbi hos Per Andersen - jeg glemmer det aldrig igen. Venlige hilsner Ellen Bjørnager Almvig, Ry

ses næste år :-)

Copyright © All Rights Reserved Aalborg Akupunkturklinik 2018