Akupunkturklinik Aalborg

Der findes faktisk flere akupunkturklinikker i Aalborg, men på denne side vil di ikke som sådan liste dem alle, vi vil derimod anbefale en enkelt af dem – det er lidt utraditionelt og anderledes end normalt, men prøv at læs med.

Vi anbefaler Kelun Wang klinikken – Hvorfor?

Det er ganske enkelt, Kelun Wang har dedikeret hele sit liv til at forske i akupunktur og både lave forskning op Aalborg Universitet og samtidigt opnå praktiske erfaringer fra klienter i hans egne klinikker i Nordjylland.

Her har vi med andre og med en dedikeret akupunktør at gøre, en af dem, der kun er én af i Danmark og som har indgående viden om, hvordan og hvor akupunktur kan slå vestens medicin med flere længder.

Kelun Wang klinik – Det er ikke bare almindelig akupunktur

Når du besøger Kelun Wang klinikken vil du ikke opleve ganske almindelig akupunktur, du vil møde akupunktører, der har været i praktik hos Kelun Wang i mange år og lært, af hans viden.

Her møder du ikke kun almindelig akupunktur, nej det her er noget helt andet, det er akupunktur som fra 200 år siden forfinet og gennemtestet på højeste vestlige niveau – Der er med andre ord tænkt over tingene, testet og afprøvet i mange mange år, så de teknikker Kelung Wang benytter har en helt andet effekt.

Mød Ken Matsu hos Kelung Wang klinik

Kelun er så små ved at gå på pension og holder snart ved Aalborg Universitet og dermed bliver der mere tid til klinikken og videreførelse af viden / teknikker.

Ken Matsu har i flere år været i praktik hos Kelun Wang og lært hvordan akupunkturen virker bedst og det er ham du oftest vil møde i dag på Kelun Wang klinikken i Aalborg.

Ken Matsu er uddannet læge i Kina og har praktiseret der i flere år før han flyttede til Japan og praktiserede som læge og akupunktør.

I Danmark har han praktiseret akupunktur i sin egen klinik i Århus- nu i mere end 10 år.
Ken Matsus klinik er den største i hele Århus og han har ofte over 5 patienter af gangen, der kommer helt fra København for at blive hjulpet.